VÅRREA + FRI FRAKT

Objekt har lagts till

Få 20% rabatt!arrow_drop_up

Återbetalningspolicy

Vi har en 14 dagars ångerrätt, vilket innebär att du har 14 dagar på dig från att du får hem produkten att kräva en återbetalning.

För att din vara ska kunna betalas måste den vara i samma skick som vid ankomst, vi skickar en retursedel likväl instruktioner för hur du ska gå till väga. En vara som skickats tillbaka utan att du har kontaktat kundtjänst accepteras ej.

Skador och problem: Var god inspektera din beställning vid ankomst och kontakta oss omedelbart om varan är skadad eller om det är fel vara.

Retur/Återbetalning

Vi kommer att instruera dig via e-post i var du ska skicka ditt objekt för retur.

Du ansvarar för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning.

När vi har mottagit och inspekterat din retur skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela att vi har fått produkten samt om godkännandet eller avslaget på din återbetalning. När en återbetalning har blivit utfört tar det ett par arbetsdagar innan du får pengarna tillbaka på din bank. Du får även ett mejl av oss när en återbetalning har blivit utförd.

För ej utlösta varor debiteras en administrativ avgift om 40% av ordervärdet i kr. Denna avgift debiteras om du inte hämtar ut ditt paket eller om du uppger felaktig adressuppgift som orsakar att paketet skickas åter till oss. Var mycket noga med att alltid ange korrekt namn & leveransadress, du är själv ansvarig om adressen är felaktig och varorna inte når fram till dig. Om du behöver ändra namn eller leveransadress efter att ditt paket är skickat kan vi hjälpa till med detta mot en administrativ avgift på 40% av ordervärdet i kr.